Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Ekonomika

SCANquilt je novým partnerom Lyoness na Slovensku

Foto: SCANquilt®

SCANquilt, jeden z popredných poskytovateľov domácich textílií na Slovensku, sa stal novým partnerom Cashback Card v rámci medzinárodného nákupného spoločenstva Lyoness.

Bratislava 15. augusta (OTS) - Táto spolupráca znamená, že členovia Lyoness teraz môžu využívať atraktívne výhody vo všetkých odvetviach spoločnosti SCANquilt®.

Zoznam renomovaných obchodných reťazcov spolupracujúcich s Lyoness neustále rastie. Od polovice júla môžu členovia Lyoness využívať svoju Cashback kartu na jedenástich pobočkách spoločnosti SCANquilt® na celom území Slovenska. "Sme veľmi radi, že môžeme spolupracovať s takým renomovaným partnerom. Značky SCANquilt® a QUILTEX® majú vynikajúcu kvalitu a preto sú skvelým doplnkom nášho portfólia," zdôrazňuje Ľuboš Kravárik, výkonný riaditeľ spoločnosti Lyoness Slovakia.

Nový obchodný partner ponúka vysokokvalitné domáce textílie značky SCANquilt® a značky QUILTEX®. V ponúkaných výrobkoch sa nachádzajú od vankúšov, prikrývok, matracov a posteľnej bielizne až po obrusy, utierky a rúnové rukavice, ako aj osušky a uteráky. V rámci tejto spolupráce budú všetci držitelia Cashback Card využívať exkluzívne výhody vo všetkých jedenástich pobočkách SCANquilt®: Obdržia 3% Cashback a 2,5 Shopping Points za každý uskutočnený nákup.