Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Ekonomika

Škoda v spolupráci s autorizovanými partnermi otvorila prevádzky

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP Photo

Spoločnosť upozorňuje, že poskytované služby, ako aj otváracie hodiny jednotlivých servisov, sa môžu líšiť vzhľadom na možnosti jednotlivých autorizovaných servisov.

Bratislava 17. marca (TASR) - Škoda Auto Slovensko a jej autorizovaní partneri budú, v súlade s úpravami nariadenia ústredného krízového štábu z pondelka (16. 3.), poskytovať služby spojené s prevádzkovaním servisných služieb. Rozsah služieb a čas, v ktorých budú dané služby poskytované, si individuálne stanoví každý autorizovaný partner sám, na základe svojich možností a aktuálnej situácie. Väčšina autorizovaných servisov však začala opätovne fungovať už v utorok.

"Vítame možnosť otvoriť naše servisy a aj takýmto spôsobom zjednodušiť našim klientom situáciu v tomto náročnom období. Je dôležité, aby sa mali na koho obrátiť aj v prípade riešenia opravy, napríklad z dôvodu autonehody, či nevyhnutných opráv. Pre mnohých je auto v súčasnosti jedinou možnosťou individuálnej prepravy, a preto považujeme za správne, aby tieto služby boli dostupné pre každého,
" uviedol Marek Růžička, konateľ pre oblasť predaja, marketingu a popredajných služieb spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Spoločnosť upozorňuje, že poskytované služby, ako aj otváracie hodiny jednotlivých servisov, sa môžu líšiť vzhľadom na možnosti jednotlivých autorizovaných servisov. Tie si budú stanovovať jednotliví partneri individuálne podľa svojich možností a schopností. Preto je potrebné, aby si klienti dohodli návštevu svojho autorizovaného servisu individuálne buď telefonicky, alebo elektronicky prostredníctvom e-mailovej adresy.