Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Aktuálne dianie okolo ostravskej skupiny Kryštof

Foto: atelier BABYLON

Nevídané. Toto slovo asi najlepšie charakterizuje aktuálne dianie okolo ostravskej skupiny Kryštof.

Bratislava 20. februára (TERAZ.sk - OTS) - V dobe kedy halové turné takmer zmizli z koncertných máp väčšiny českých interpretov a zaplniť zimný štadión je skôr rarita, sa podaril partičke okolo Richarda Krajča skutočne nevídaný kúsok.

Keď vynecháme halu na pražských Vysočanech, ktorej sa Kryštof úmyselne vyhol, tak ich Kryštof Inzerát Agrofert tour má na svojom konte vypredané tri najväčšie zimné štadióny v České republike. Pražská Tipsport Arena a ostravská ČEZ aréna boli sold-out dokonca viac než mesiac pred termínom show. Aktuálne sa predali posledné lístky i do brnenskej Kajot Areny a nie inak je na tom opavská hala, kde kapela ako ústretový krok k neuspokojeným fanúšikom dala do predaja vstupenky na generálnu skúšku live, a ktorej trojtisícová kapacita sa vypredala za pár dní.

Pokiaľ nepatríte medzi šťastných 35.000 majiteľov lístka na tento hudobný zážitok, kde Kryštof na špeciálnom pódiu okrem osvedčených hitov predstavuje novinky z veľmi dobre prijatej platne Inzerát a špeciálneho hosťa Jarka Nohavicu, bohužiaľ ste už bez šance pokiaľ nezamierite do Bratislavy jediného mesta na Slovensku, kde sa skupina rozhodla vystúpiť.

Táto udalosť sa už nebude opakovať a Kryštof to tiež poňal ako unikátnosť. Títo muzikanti z koncertov vytvárajú výnimočnú udalosť.