Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

Slováci sa na E-Learning Awards 2013 dostali medzi svetovú špičku

V E-Learning Awards 2013 nominovaný projekt Cvičnej banky zábavným spôsobom učí ľudí všetkých vekových kategórií správne sa zorientovať v prostredí bankových produktov.

Bratislava/Londýn 21. novembra (TASR) - Unikátny online projekt Nadácie Slovenskej sporiteľne a Lomtec.com Cvičná banka zaujal porotu v súťaži E-Learning Awards 2013 v Londýne a získal nomináciu ako jediný zo strednej a východnej Európy. Slovenská firma Lomtec.com sa tak etablovala v priestore najúspešnejších e-learningových projektov z 12 krajín sveta. Spomedzi 200 konkurenčných nápadov získala Cvičná banka nomináciu v kategórii riešení pre neziskový sektor.

E-Learning Awards je súťažnou prehliadkou kreativity v oblasti vzdelávania formou inovatívnych IT technológií. V 17 kategóriách sa tento rok predstavilo 200 projektov pre 150 organizácií z 12 krajín. Dvadsaťpäťčlenná medzinárodná porota z nich vybrala 80 postupujúcich, ktoré posudzovala štyri dni. Ich kvalitu označila "za najlepšiu v deväťročnej existencii súťaže".

V E-Learning Awards 2013 nominovaný projekt Cvičnej banky zábavným spôsobom učí ľudí všetkých vekových kategórií správne sa zorientovať v prostredí bankových produktov a zmysluplne riadiť svoje financie.