Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Ekonomika

Najrýchlejšia SMS pôžička na slovenskom trhu

Foto: SMSpôžička.sk

Nedostatok finančných prostriedkov aj dnes potrápil tisícky ľudí na Slovensku. Niektorí riešia situáciu nekonečným šetrením bez toho, aby si život skutočne užili.

Bratislava 5. februára (OTS) - Ďalší to vidia inak. Niektorí z vás už totiž prišli na spôsob ako nehladovať a dopriať si to, po čom srdce piští. Nie nemusíte byť ropný magnát, ani prezident. Stačí na to ísť s rozumom a zvoliť si tú najlepšiu pôžičku cez SMS.

V znamení rýchlosti
Mnohí z vás prišli na chuť spoločnosti SMSpôžička.sk. Sme poskytovateľom rýchlych pôžičiek, ktoré sú vo svete, no aj u nás veľmi obľúbené. Za pomerne krátky čas sme si získali obrovské publikum, ktorému pomáha svojimi pôžičkami.

SMSpôžička.sk poskytuje 2 druhy krátkodobých pôžičiek, ktoré sa líšia v spôsobe podania žiadosti. Ide o online a SMS pôžičky. Oba spôsoby sú takmer totožné, ale pri online žiadosti vypĺňate formulár priamo na webe spoločnosti, no pri druhom spôsobe všetko vykonáte cez mobil formou SMS.

Rýchla pôžička cez SMS môže byť vaša už do 24 hodín. Žiadosť budete mať vyplnenú bez problémov, stačí ak dodržíte poradie údajov. Vypĺňate svoje meno, rodné číslo a pár ďalších položiek. Samozrejme doplníte sumu a dátum splatnosti, ktorý si zvolíte. Kompletnú SMS zašlete na číslo 0902 028 028 a chvíľu počkáte na odozvu. Na druhý deň máte peniaze na účte a úsmev na tvári. Správne poradie údajov a ďalšie informácie nájdete na stránke.

V čom je háčik?
Je to také jednoduché, až sa zdá, že to nie je pravda? Hľadáte silou mocou háčik? Nebojte sa, teraz nepríde žiadny šok. Háčik totiž nie je. Rýchla doba si skrátka vyžiadala bleskové riešenie akútnych finančných restov. Od vás sa však vyžaduje akceptácia vyššieho úroku, než aký by ste dostali pri bežnej pôžičke. Nie je to však chyba.Vyšší úrok je bežná položka každej rýchlej pôžičky. V prípade sms pôžičky je však tento restík vykúpený kvalitným a rýchlym servisom bez čakania a podvodov.