Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Ekonomika

So stavebným sporením za 20 eur je bývanie hračkou

Foto: Teraz.sk

Stavebné sporenie je teraz len za 20 eur. Neveríte? Čítajte ďalej a presvedčíme vás. V Prvej stavebnej sporiteľni, a. s., to ide.

BRATISLAVA 10. septembra (Teraz-OTS) – Aj vám sa určite stáva, že siahnete do vrecka a nájdete tam iba zopár drobných. Čo už... Bankovky nám obyčajne vo vreckách nerastú. Môžu vám však rásť a výhodne sa zhodnotiť so stavebným sporením v Prvej stavebnej sporiteľni, a. s. A na začiatok potrebujete iba jednu bankovku – konkrétne 20-eurovku.

Najstaršia stavebná sporiteľňa ponúka úplne novú alternatívu sporenia, pri ktorej ušetríte. Poplatok za uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení je totiž iba 20 eur. Ak si zoberiete, že ešte prednedávnom ste zaň museli zaplatiť 0,9 % z cieľovej sumy a dnes môžete ušetriť desiatky až stovky eur, je to skvelé. Napríklad, pri zmluve na 15 tisíc eur vám v peňaženke zostane ušetrených až 115 eur.

Poplatok 20 eur nie je všetko

Prvá stavebná sporiteľňa, a. s.., má aj čosi viac. Veď napokon, už 20 rokov je vašim spoľahlivým partnerom. Kvalitné služby rovná sa spokojný klient. A presne o to nám ide. Preto máme garantované úroky počas celej doby sporenia, výhodné zhodnotenie vložených peňazí, nárok na štátnu prémiu a v neposlednom rade po splnení podmienok nárok na výhodný stavebný úver. A ten má tiež nemenné úroky počas celej doby splácania. Do 40 tisíc eur ho dokonca dostanete bez záložného objektu či skúmania príjmu.

Ak potrebujete peniaze hneď...
...máme niečo aj pre vás. Medziúvery sú možnosťou, pri ktorej nemusíte čakať na stavebný úver. Opravy v byte či v rodinnom dome treba takmer vždy. Úver získate v PSS, a. s., aj bez počiatočného vkladu a predchádzajúceho sporenia. V našej ponuke nechýba ani následný úver. Platí pri ňom zvýhodnená ročná úroková sadzba. Môže byť váš, ak minimálne 12 mesiacov v PSS, a. s., sporíte či splácate úver, alebo splácate úver v inej banke.

Kliknite na www.pss.sk a dozviete sa viac.