Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Ekonomika

Sociálna poisťovňa: Údaje o dlžníkoch zverejňujeme na webstránke

Na archívnej snímke budova, v ktorej sídli Sociálna poisťovňa (ústredie) na Ulici 29. augusta v Bratislave. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Údaje zo zoznamu dlžníkov poisťovňa neposkytuje žiadnemu ďalšiemu internetovému portálu, ale tieto údaje sú verejné a dostupné.

Bratislava 6. júla (TASR) – Sociálna poisťovňa (SP) informácie o dlžníkoch oficiálne neposkytuje prevádzkovateľom iných webstránok. Tieto údaje sú pravidelne aktualizované a zverejňované výhradne na webovom sídle www.socpoist.sk. V prípade informácií na iných internetových portáloch tak negarantuje ich úplnosť a aktuálnosť. SP na to upozorňuje poistencov aj inštitúcie, ktoré si pre výkon svojej činnosti preverujú klientov.

Vždy čerstvé údaje je podľa hovorcu SP Martina Kontúra možné nájsť na oficiálnej stránke Sociálnej poisťovne www.socpoist.sk v zozname dlžníkov. Údaje sú aktualizované štyrikrát mesačne.

Údaje zo zoznamu dlžníkov poisťovňa neposkytuje žiadnemu ďalšiemu internetovému portálu, ale tieto údaje sú verejné a dostupné. SP tak podľa hovorcu nemôže garantovať úplnosť a aktuálnosť informácií o dlžníkoch poisťovne, ktoré sú zverejnené na iných webových stránkach bez ďalších následných a pravidelných aktualizácií.