Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Ekonomika

Svet budúcnosti na kolesách kamióna

Ilustračné foto. Foto: TASR TV

V rámci ICT Day 2022 spoločnosť Huawei predstavila svoj kamión ICT Roadshow Truck. Kamión je vybavený celým radom produktov, portfólií a riešení IKT a bol vyvinutý tak, aby spĺňal požiadavky rôznych priemyselných scenárov.

Bratislava 12. septembra (TASRTV/OTS) - Technologická spoločnosť tiež poskytla zaujímavé informácie o prelomových inováciách a príklady osvedčených postupov pri práci so zákazníkmi a partnermi. Ako aktívny prispievateľ do IKT ekosystému bude aj tento rok Huawei ICT Roadshow pod heslom: Digitálny prechod k novej hodnote spoločne, prechádzať krajinami strednej a východnej Európy a Škandinávie, aby sa stretol so zákazníkmi, partnermi, médiami a priateľmi z odvetvia.

Spoločnosť Huawei spolu so svojimi partnermi zjednodušuje cestu k digitalizácii a ekologickejšej prevádzke. Je dôveryhodným partnerom digitálnej transformácie podnikov. Pomocou inovatívnych a spoľahlivých technológií vytvára pridanú hodnotu, aby potešila svojich zákazníkov rýchlymi službami. Technológie dátových úložísk sa využívajú aj na Slovensku, kde spoločnosť Huawei spolupracuje so závodom Volkswagen v Bratislave. Prostredníctvom technológií na ukladanie dát je zabezpečená nepretržitá prevádzka aj v prípade havárie.

Kamión s IKT riešeniami je rozdelený na dve hlavné oblasti – riešenia a demo ukážky. V rámci riešení kamión obsahuje: CSR projekty ako Seeds for the future, Tech4All, 1000 Dreams, oblasť vzdelávania – Smart Classroom, Smart Campus, a ďalšie oblasti ako elektrická energia, financie, e- Government.

Inteligentná kampusová sieť, spĺňa všetky požiadavky pre moderné vyučovanie. Riešenie inteligentného vzdelávania využíva Huawei IdeaHub ako vstup do výučby a spolupracuje s priemyselnými partnermi s cieľom poskytnúť zákazníkom digitálne, online a offline inovatívne vyučovacie skúsenosti a uľahčiť zdieľanie vysokokvalitných vzdelávacích zdrojov.

Huawei poskytuje energetickým spoločnostiam riešenia založené na scenároch vrátane integrácie viacerých staníc a integrovaných energetických služieb. Takéto riešenia pomáhajú spoločnostiam vyťažiť maximum zo svojej infraštruktúry a zdrojov a efektívne digitalizujú služby v podnikovej a verejnej sfére.

V predvádzacom kamióne predstavila spoločnosť aj svoj projekt Tech4All. V rámci neho zastáva názor, že na to, aby svet rástol a rozvíjal sa, každý má štyri základné práva, vzdelanie, životné prostredie, zdravie a rozvoj. Preto prináša projekty vzdelávania pre študentov a ochranu životného prostredia.