Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Ekonomika

Spoločnosť Stredoslovenská energetika otvorí nové zákaznícke centrum

Ilustračné foto. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Zákaznícke centrum SSE bude otvorené každý pracovný deň medzi 8.00 h a 15.00 h.

Martin 21. novembra (TASR) - Spoločnosť Stredoslovenská energetika (SSE) a. s. otvorí v pondelok 2. decembra nové priestory zákazníckeho centra v Martine. TASR o tom informovala hovorkyňa spoločnosti Michaela Krivá.

"Cieľom SSE je skvalitniť dostupnosť služieb pre zákazníkov v regióne Turca a umožniť im okrem elektronického a telefonického kontaktu aj ten osobný. Naši zákazníci tak budú mať vždy možnosť vybrať si kontakt, ktorý im najviac vyhovuje a vybaviť svoje požiadavky čo najlepšie," uviedla Krivá.

Doplnila, že zákaznícke centrum na Ulici Andreja Kmeťa v Martine je umiestnené v priestoroch, ktoré zodpovedajú najvyšším štandardom starostlivosti o zákazníka. "Hlavným záujmom SSE je zákazník a riešenie jeho požiadaviek. Prioritou je, aby každý zákazník odchádzal zo zákazníckeho centra spokojný a s vedomím kvalitne vyriešenej požiadavky," povedal generálny riaditeľ spoločnosti Zdeněk Schraml.

Zákaznícke centrum SSE bude otvorené každý pracovný deň medzi 8.00 h a 15.00 h. "V pondelok a v stredu môžu zákazníci využívať služby od 8.00 do 17.00 h," dodala hovorkyňa spoločnosti.