Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

SPP znova otvoril všetky zákaznícke centrá

Na snímke logo Slovenského plynárenského priemyslu (SPP), a. s. 16. decembra 2019 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Vstup do každého z nich je možný len s rúškom prekrývajúcim horné dýchacie cesty a po dezinfekcii rúk.

Bratislava 11. novembra (TASR) - Slovenský plynárenský priemysel (SPP) otvoril od stredy po necelých troch týždňoch všetky zákaznícke centrá. Spoločnosť pristupuje k tomuto kroku na základe vyhodnotenia aktuálnej epidemiologickej situácie a v súlade s aktuálnymi opatreniami štátu, uviedol hovorca SPP Ondrej Šebesta.

"Ochrana zdravia zákazníkov a zamestnancov zostáva pre SPP aj naďalej prioritou, preto v Zákazníckych centrách SPP platia sprísnené hygienické pravidlá," zdôraznil Šebesta. Všetky zákaznícke centrá spoločnosti sú vybavené certifikovanými germicídnymi žiaričmi, dezinfekčnými prostriedkami, bezdotykovými teplomermi s možnosťou merania teploty zákazníkom a je v nich dodržiavaný maximálny možný počet zákazníkov. Vstup do každého z nich je možný len s rúškom prekrývajúcim horné dýchacie cesty a po dezinfekcii rúk.

Do zákazníckych centier môžu v súčasnosti vstúpiť len zákazníci s potvrdením o negatívnom výsledku antigénového alebo RT-PCR testu na ochorenie COVID-19 alebo potvrdením o výnimke z povinnosti preukazovať sa negatívnym výsledkom. "Zamestnanci Zákazníckeho centra SPP sú oprávnení požiadať zákazníkov o predloženie príslušného potvrdenia k nahliadnutiu. Ak to nie je inak možné, potvrdenie o výnimke možno nahradiť písomným čestným vyhlásením, v ktorom bude zároveň uvedené, že osoba predkladajúca čestné vyhlásenie si je vedomá právnych následkov v prípade, ak by sa jej čestné vyhlásenie ukázalo ako nepravdivé," dodal hovorca.