Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Ekonomika

Stará tržnica privítala startupistov z Európy i Ázie

Na archívnej snímke generálny riaditeľ SBA Branislav Šafárik. Foto: TASR - Michal Svítok

Zahraničných hostí čakali na letisku v Schwechate avatari TechMatch, ktorých úlohou je poskytnúť hosťom plný logistický a informačný servis počas celého podujatia.

Bratislava 12. októbra (TASR) – V bratislavskej Starej tržnici sa dnes začal bootcamp medzinárodnej konferencie TechMatch Slovakia 2015. Startupisti z Európy, Ázie a Slovenska začali pod dohľadom mentorov zo Silicon Valley prípravu na vystúpenia pred investormi, ktoré sú plánované na stredu, štvrtok a piatok (14.-16.10.).

"Všetci hostia sú ubytovaní, registrácie prebiehajú podľa plánu. Nezaznamenali sme doteraz žiadny logistický alebo technický problém," uviedol riaditeľ usporiadateľskej organizácie Slovak Business Agency (SBA) Branislav Šafárik. Adaptácia Starej tržnice na bootcamp sa začala v nedeľu (11.10.) o 22. hodine. Desiatky montérov, zvukárov a technikov ju dokončili dnes ráno. Zahraničných hostí čakali na letisku v Schwechate 'avatari TechMatch', ktorých úlohou je poskytnúť hosťom plný logistický a informačný servis počas celého podujatia.