Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Ekonomika

Ste fanúšik inovácií?

Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE

Unikátna jarná konferencia v Bratislavskom hoteli LINDNER, pod názvom RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE, oficiálne zahajuje on-line predaj vstupeniek na webovej stránke podujatia.

Bratislava 3. januára (OTS) - Carlo Ratti, Michal Pastier, Peter Littmann, Victor Efthimiades, Tomáš Bel... To je len krátky zoznam inšpiratívnych profesionálov, ktorí sa s Vami podelia o svoje názory a skúsenosti na odbornom podujatí venovanom inováciám v retailovom segmente. „Chceme to urobiť inak... Scenár, dramaturgia, harmonogram, dokonca i catering budú iné, ako na doterajších konferenciách podobného typu. Kľúčovým je však zaujímavý a inšpiratívny obsah. Inovácie sú motorom zmien nielen v retaili a my sa práve taký motor chystáme na jar v Bratislave naštartovať“ hovorí Tibor Tabery za organizačný tím.

Konferencia sa pozrie na tri základné retailové oblasti - kamenný obchod, marketing a nové technológie. V týchto troch oblastiach rečníci predstavia inovatívne a inšpiratívne témy, ktoré určite obohatia poznanie každého účastníka.

Vstupenky sú teraz v predaji vo zvýhodnenom režime. Podrobnejšie informácie k tomuto podujatiu, ktoré sa uskutoční 11. apríla 2017, neustále pribúdajú na portáli www.retail-innovations.com.