Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Ekonomika

Súhrn vládou prerokovaných ekonomických návrhov

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk

TASR prináša sumár vládou prerokovaných ekonomických návrhov.

Bratislava 1. februára (TASR) - Do funkcie štátnych tajomníkov Ministerstva cestovného ruchu a športu SR boli vymenovaní Ján Krišanda a Marek Harbuľák. Zároveň bol odobrený aj návrh programov kapitol novovzniknutého rezortu. Vyplýva to z viacerých návrhov ministra cestovného ruchu a športu SR Dušana Keketiho (nominant SNS), ktoré vo štvrtok schválila vláda. https:





Bratislava 1. februára (TASR) - Pôsobnosť v oblasti cestovného ruchu prechádza z Ministerstva dopravy (MD) SR na novovznikajúce Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR. Zároveň na MD SR prechádza viacero pôsobností vrátane oblasti verejnej osobnej dopravy. Vyplýva to z návrhu ministra dopravy SR Jozefa Ráža ml. (nominant Smeru-SD), ktorý v stredu schválila vláda.





Bratislava 1. februára (TASR) - Vláda odvolala Dušana Keketiho z funkcie splnomocnenca vlády SR pre cestovný ruch a šport a zároveň tento štatút zrušila. Vyplýva to z iniciatívneho materiálu predsedu vlády SR Roberta Fica (Smer-SD), ktorý v stredu (31. 1.) schválila vláda.