Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 23. máj 2024Meniny má Želmíra
< sekcia Ekonomika

SWAN a 4ka otvorili prvé spoločné predajné centrum

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Koncept novej prevádzky v obchodnom centre na Galantskej ulici ponúka spoločné portfólio služieb oboch operátorov a svojím dizajnom chce potešiť aj návštevníka.

Dunajská Streda 17. mája (TASR) – Telekomunikačný operátor SWAN a jeho sesterská spoločnosť 4ka položili v pondelok základný kameň spolupráce k vytvoreniu nového konceptu spoločnej predajne oboch značiek. Ako prví na Slovensku ju od pondelka pod názvom SWAN Centrum môžu používať klienti v Dunajskej Strede. Informoval o tom riaditeľ pre marketing a komunikáciu Roland Kyška.

"Našim cieľom je vytvoriť spoločné miesto pre zákazníkov, v ktorom sa budú môcť oboznámiť so všetkými našimi službami naraz a vyskúšať ich," uviedol Ján Mrva, obchodný riaditeľ SWAN pre rezidenčný segment a obchodný riaditeľ SWAN Mobile.

Koncept novej prevádzky v obchodnom centre na Galantskej ulici ponúka spoločné portfólio služieb oboch operátorov a svojím dizajnom chce potešiť podľa Kyšku aj návštevníka. „Bol navrhnutý tak, aby bol nadčasový a dal tak vizuálny základ pre ostatné predajne, ktoré budú postupne pribúdať po celom Slovensku,“ informoval.