Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

Technologická “NOC” spojí študentov a riaditeľov top IT firiem

Foto: Night of Chances

Na netradičnom kariérnom podujatí Night of Chances (NOC) možno práve ty nájdeš svoju vysnívanú prácu, alebo sa aspoň veľa dozvieš, čo môžeš pre svoj "dream job" urobiť!

Bratislava 5. apríla (TERAZ.sk-OTS) - Príď na technologickú NOC, ktorú organizuje občianske združenie Manageria už 9.4. 2013 o 18:00h do novej budovy FIIT na Ilkovičovej ulici v Bratislave.

Na technologickej NOCi:
1. Stretneš riaditeľov TOP IT firiem a budeš mať možnosť s nimi diskutovať.
2. Vyskúšaš si riešenie problémov, ktoré riešia ich zamestnanci.
3. Ukážeš sa pred odborníkmi a možno získaš svoj vysnívaný job!

Účasť na podujatí potvrdili firmy Accenture, Google a Eset a ich slovenskí riaditelia Peter Škodný, Rasťo Kulich a Richard Marko.

Na podujatie je nutné sa registrovať vopred.
Tak neváhaj a urob tak hneď!

"Existuje viacero podujatí, kde sa diskutuje o IT budúcnosti Slovenska. Vznikajú inšpiratívne startupy ci iniciatívy. Akcia NOC, ktorú organizuje občianske združenie Manageria prinesie inšpiratívnu debatu nielen o budúcnosti IT u nás, ale aj o význame a výzvach internetovej ekonomiky. Študenti, ktorí sa eventu zúčastnia zároveň dostanú cennú možnosť spoznať názory riaditeľov popredných technologických spoločností aj nato, aké nároky by mali spĺňať ľudia, ktorých k sebe potrebujú. Pozývame preto študentov z radov čitateľov zive.sk, aby 9. apríla prišli do novej budovy FIIT STU a debatovali priamo s povolanými top manažérmi o dobrodružstve, ktoré možno viacerí z nich na vlastnej koži podniknú ako budúci zamestnanci", povedala o NOCi výkonná riaditeľka Managerie Ivana Boledovičová.

O “Night of chances”:
Night of chances je celovečerné podujatie, kde majú študenti možnosť stretnúť riaditeľov exkluzívnych firiem, dozvedieť sa ich názory v panelovej diskusii a vyskúšať si riešenie reálnych problémov firiem, ktoré dlhodobo figurujú v rebríčkoch ideálnych zamestnávateľov nielen na Slovensku.

Cieľom je priblížiť študentom tieto spoločnosti a dať im tak príležitosť zistiť informácie priamo od predstaviteľov firiem na najvyšších postoch, aby im tí poradili, čo môžu urobiť pre získanie vysnívaného zamestnania.

Do roku 2016 by mohla internetová ekonomika pri predpokladanom medziročnom raste 12 % predstavovať až 4,5% HDP Slovenska. Na základe štúdie Boston Consulting Group si to myslia zakladatelia iniciatívy SAPIE (www.sapie.sk). Aj o tejto iniciatíve bude debata s lídrami IT trhu.
Si študent a mal by si chuť spojiť svoju kariéru s odvetvím internetovej ekonomiky, a podieľať sa tak na jej i tvojom osobnom rozvoji? V tom prípade si ten pravý kandidát pre účasť na NOC-i. Preto neváhaj a registruj sa! Vidíme sa 9.4. 2013 o 18:00h v novej budove FIIT.