Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Ekonomika

DPB: Výsledok testovania môže ovplyvniť cestovné poriadky MHD

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Dano Veselský

DPB preto cestujúcej verejnosti odporúča, aby sledovala informačné kanály mestského dopravcu, či už webové stránky alebo sociálne siete, kde bude prípadné zmeny čo najrýchlejšie komunikovať.

Bratislava 30. októbra (TASR) – Dopravný podnik Bratislava (DPB) nevylučuje, že sa cestovný poriadok mestskej hromadnej dopravy (MHD) môže na budúci týždeň zmeniť. Prípadné zmeny budú závisieť od výsledkov víkendového celoplošného testovania na ochorenie COVID-19. Dopravný podnik o tom informuje na sociálnej sieti.

"Výsledky víkendového celoplošného testovania môžu ovplyvniť aj cestovné poriadky MHD. Počet našich zamestnancov, ktorí v pondelok nastúpia do služby, môže byť nižší, ako zvyčajne, a preto sa strategicky pripravujeme na všetky možné varianty," upozorňuje dopravný podnik.

DPB preto cestujúcej verejnosti odporúča, aby sledovala informačné kanály mestského dopravcu, či už webové stránky alebo sociálne siete, kde bude prípadné zmeny čo najrýchlejšie komunikovať. "A vyčleňte si v pondelok ráno na cestu do práce radšej trochu viac času," doplnil DPB.