Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Ekonomika

Miba Sinter Slovakia pracuje po testovaní v štandardných podmienkach

Miba Sinter Slovakia Foto: TASR/Martin Pavelek

Dôležitým momentom bola podľa nej vzájomná dôvera medzi zamestnancami a zamestnávateľom i priama komunikácia so zamestnancami.

Dolný Kubín 27. októbra (TASR) – Výroba v spoločnosti Miba Sinter Slovakia v Dolnom Kubíne pokračuje aj po víkendovom testovaní obyvateľov v štandardných podmienkach. TASR o tom informovala manažérka ľudských zdrojov spoločnosti Eva Mancová.

Doplnila, že zamestnanci pristúpili k testovaniu zodpovedne. "Ešte pred začiatkom lockdownu a zákazu vychádzania v najviac postihnutých oravských okresoch sme zamestnancov motivovali a podporovali v testovaní na COVID-19," uviedla manažérka ľudských zdrojov.

Dôležitým momentom bola podľa nej vzájomná dôvera medzi zamestnancami a zamestnávateľom i priama komunikácia so zamestnancami. "Počas víkendu sa dalo otestovať viac ako 90 percent zamestnancov," dodala.

Miba Sinter Slovakia, s. r. o., je výrobným podnikom v rámci divízie Miba Sinter, spoločnosti Miba AG. Zameriava sa na výrobu komponentov metódou práškovej metalurgie, predovšetkým pre automobilový priemysel.