Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

TopReality – Topka v realitnej brandži

Foto: Shutterstock

Kým sa vypracoval na lídra trhu, trvalo to nejaký ten rôčik.

Bratislava 6. apríla (OTS) - Keď sa to však realitnému portálu TopReality.sk podarilo, ľudia, ktorý za celým projektom stoja, neostali spať na vavrínoch. Expanzia bola logickým vyústením situácie a u nás známy portál s nehnuteľnosťami našiel uplatnenie aj v ďalších krajinách Európy. Toto je portál TopReality.sk. Nech sa páči.

V roku 2017 uplynie presne 10 rokov odvtedy, čo prví záujemcovia o nehnuteľnosti mohli na webe zaregistrovať portál TopReality.sk. V priebehu pár rokov sa stal rešpektovanou internetovou lokalitou, kde sa dajú nájsť rôzne typy nehnuteľností. Byty, pozemky a domy sú samozrejmosťou, portál však poskytuje aj bohaté ponuky komerčných priestorov, skladov, reštaurácií, hotelov či poľnohospodárskych objektov a kancelárskych priestorov. Na stránke je tiež možnosť vyfiltrovať si ceny a ich vývoj na trhu v rámci okresov aj krajov za ostatný rok aj pol.

Prečo milióny ľudí sledujú práve TopReality?

Okrem vyššie uvedeného nájdete na webe aj články, týkajúce sa bývania a všetkého, čo k nemu patrí (zaujímavosti o bývaní, architektúre či dizajne z domova aj zo sveta). Súčasťou webu je aj diskusné fórum, rozčlenené do prehľadných kategórií, z ktorých každá je tematicky mimoriadne bohatá. Práve tieto vychytávky predstavujú pridanú hodnotu, na základe ktorej počet zobrazení stránky atakuje hranicu 10tich miliónov. A to už sú čísla zaujímavé aj pre inzerentov – overené realitné kancelárie, ktorým TopReality ponúkajú platformu pokrývajúcu až 50% realitného trhu na Slovensku.

Keď rastieš, nezastavuj sa
O podobný úspech, aký sa podaril na Slovensku, sa portál pokúsi aj za hranicami materskej krajiny. Prvý krôčik smeroval, celkom logicky, k našim západným susedom, aj vďaka skoro nulovej jazykovej bariére a faktu, že Česká republika aj Slovensko sú krajinami so silnými väzbami. Portál v miestnej jazykovej mutácii však užívatelia nájdu napríklad aj v Rumunsku, kde sa trh s nehnuteľnosťami ešte len dostáva do širšieho povedomia. Slovenský projekt je personálne aj technicky pripravený byť pri všetkom podstatnom.