Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

TOTAL predstavil nový rad kvapalín pre obrábanie Folia

TOTAL predstavil nový rad kvapalín pre obrábanie Folia Foto: TOTAL

Spoločnosť TOTAL, popredný hráč na globálnom trhu s mazivami, uvádza na trh nový rad kvapalín Folia pre obrábanie v priemyselnej výrobe.

Praha/Bratislava 8. novembra (OTS) - TOTAL Folia je chladiaca a mazacia kvapalina na vodnej báze bez minerálnych olejov a emulgátorov. Ponúka vynikajúce vlastnosti a poskytuje používateľom jedinečné riešenie pre celý rad obrábacích operácií.

TOTAL Folia prináša podstatné zvýšenie produktivity, dlhšiu životnosť strojov a nižšie prevádzkové náklady. Vynikajúce chladiace a mazivové vlastnosti produktov radu TOTAL Folia predlžujú životnosť nástrojov, umožňujú pracovať rýchlejšie, efektívnejšie a bezpečnejšie a tým sa výrazne podieľajú na znižovaní výrobných nákladov.
TOTAL predstavil nový rad kvapalín pre obrábanie Folia
Foto: TOTAL

Spoločnosť TOTAL sa zaviazala dodávať produkty, ktoré sú cenovo dostupné, spoľahlivé, čisté a spĺňajú najvyššie bezpečnostné a ekologické štandardy. Produktový rad TOTAL Folia sa zameriava na tri dôležité oblasti: zdravie, bezpečnosť a životné prostredie.
• Výhody pre zdravie: bez zápachu, vzniku dymu a hmly, pri priamom kontakte nedráždi pokožku.
• Bezpečnostné výhody: menšie zásoby, nekĺzavé podlahy, čistejšia prevádzka a pracovné prostredie.
• Výhody pre životné prostredie: dlhá životnosť, vyššia bezpečnosť, bezpečné metódy spracovania odpadu, suroviny pochádzajúce z biologického materiálu.

TOTAL sa aj vďaka radu TOTAL Folia naďalej odlišuje od konkurencie tým, že načúva potrebám svojich zákazníkov a zabezpečuje bezpečnejšie a čistejšie pracovné podmienky.