Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Total sa mení a stáva sa TotalEnergies

Total sa mení a stáva sa TotalEnergies Foto: TotalEnergies

Spoločnosť Total mení názov na TotalEnergies.

Bratislava/Praha 14. júna (OTS) - Ukotvila tak strategickú transformáciu na energetickú spoločnosť v širšom slova zmysle. Spolu so zmenou názvu získava TotalEnergies aj novú vizuálnu identitu.

„Energia je život, všetci ju potrebujeme a zároveň je zdrojom pokroku. Aby sme prispeli k trvalo udržateľnému rozvoju planéty, ktorá čelí výzve v oblasti klímy, postupujeme spoločne vpred smerom k novým energiám. Energia sa stále obnovuje a to je aj naša cesta. Našou ambíciou je stať sa svetovým hráčom v transformácii energie. Preto sa Total mení a stáva sa TotalEnergies,“ hovorí Patrick Pouyanné, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ TotalEnergies.

Nový názov a nová vizuálna identita stelesňujú smer, ktorý si spoločnosť TotalEnergies vytýčila: kurz energetickej spoločnosti, ktorá sa zaviazala vyrábať a poskytovať energie, ktoré sú čoraz dostupnejšie, spoľahlivejšie a čistejšie.


O TotalEnergies
TotalEnergies je energetická spoločnosť, ktorá vyrába a poskytuje energie: ropu a biopalivá, zemný plyn a zelené plyny, obnoviteľné zdroje a elektrinu. Našich 105 000 zamestnancov sa zaviazalo poskytovať energiu, ktorá je čoraz dostupnejšia, čistejšia, spoľahlivejšia a prístupnejšia čo najväčšiemu počtu ľudí. Spoločnosť TotalEnergies, ktorá pôsobí vo vyše 130 krajinách, stavia udržateľný rozvoj do stredu svojich projektov a aktivít.