Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Ekonomika

Trenčín chce za 8,97 milióna eur zmodernizovať Zimný štadión P.Demitru

Na snímke vpravo hore Branko Radivojevič hovorí k hráčom v zápase 36. kola Tipos extraligy v hokeji HK Dukla Trenčín - HK Spišská Nová Ves v nedeľu 14. januára 2024 v Trenčíne. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Cieľom projektu zlepšenie energetickej hospodárnosti zimného štadióna, dosiahnutie lepšieho stavebno-technického stavu a predĺženie životnosti a využiteľnosti objektu.

Trenčín 24. januára (TASR) - Trenčianska radnica chce za viac ako 8,97 milióna eur bez DPH zmodernizovať Zimný štadión Pavla Demitru. Zámer vyhlásiť verejné obstarávania schválili v stredu poslanci mestského zastupiteľstva.

Podľa trenčianskeho viceprimátora Ján Forgáča je cieľom projektu zlepšenie energetickej hospodárnosti zimného štadióna, dosiahnutie lepšieho stavebno-technického stavu a predĺženie životnosti a využiteľnosti objektu. Výzvu vyhlásil rezort dopravy.

"Mesto Trenčín plánuje vyhlásiť nadlimitnú zákazku na uskutočnenie stavebných prác modernizácia Zimného štadióna Pavla Demitru v Trenčíne. Predpokladaná hodnota tejto zákazky je maximálne 8,97 milióna eur bez DPH," doplnil Forgáč.