Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Ekonomika

Trnavský samosprávny kraj opraví 4,5 km ciest v okrese Senica

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Súčasťou predmetu zákazky je taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie.

Senica 6. apríla – Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) vypísala výzvu na predkladanie ponúk na rekonštrukciu cesty II/500 na troch úsekoch v celkovej dĺžke 4,5 kilometra. Vyplýva to zo zverejnených údajov vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Predmet zákazky sa delí na tri časti. "Prvou je prieťah obcou Čáry v celkovej dĺžke 1,4 kilometra, druhou prieťah obcou Kúty v celkovej dĺžke takmer dva kilometre a treťou je prieťah obcou Sobotište v dĺžke 700 metrov," uvádza sa v opise zákazky.

Súčasťou predmetu zákazky je taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie.

Celková predpokladaná hodnota zákazky je 968.375,15 eura bez DPH. Pri prieťahu obcou Čáry je predpokladaná výška nákladov 306.751,41 eura a predpokladaná dĺžka trvania zákazky je 45 dní. Náklady na rekonštrukciu cesty v obci Kúty sa predpokladajú vo výške 537.209,97 eura s dĺžkou trvania 76 dní a pri prieťahu v Sobotišti sa náklady odhadujú na 124.413,80 eura a predpokladaná dĺžka trvania zákazky je 35 dní.