Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

Türk Telekom International má nového obchodného riaditeľa

Foto: Türk Telekom International

Stuart Ever sa stal súčasťou firmy Türk Telekom International (TTI) ako obchodný riaditeľ.

Bratislava 8. októbra (OTS) - Pre Stuarta je spoločnosť TTI a skupina TT dobre známe, keďže od roku 2012 pôsobil ako výkonný riaditeľ spoločnosti Euroweb Romania (dcérska spoločnosť TTI). Naďalej bude vykonávať funkciou výkonného riaditeľa spolu so svojou novou pozíciou do konca roku 2013.

Stuart pracuje v telekomunikačnej oblasti 17 rokov, jeho kariéra začala v EIRCOM v jeho rodnom meste Dublin v roku 1996. Odvtedy pracoval pre Český Telecom, Telefónicu, Tele Denmark, GTS A Euroweb. Počas jeho kariéry pracoval Stuart v mnohých oblastiach telekomunikačného priemyslu, zbierajúc skúsenosti v oblasti hlasovej a dátovej, veľkopredaja i prenájmu a pevných a mobilných prepojení. Získal skúsenosti zo širokého spektra
rozmanitého trhu, siahajúc od Írska do Kazachstanu.

Stuart má ukončené vysokoškolské vzdelanie DIT na Trinity College v Dubline a je členom IMI a Európskeho Marketingového inštitútu. Je ženatý a má novorodeného syna.

Türk Telekom International je popredný telekomunikačný operátor v strednej a východnej Európe, v Turecku, na Kaukaze a na Strednom Východe. Poskytuje širokú škálu služieb ako internetové a dátové služby, infraštruktúra a veľkopredaj hlasových služieb pre úrady, alternatívnych a mobilných operátorov, spoločnostiam poskytujúcich káblovú TV, poskytovateľom internetových služieb, korporátnym klientom.

Spoločnosť Türk Telekom International je 100% vlastnená Türk Telekomom. Türk Telekom International poskytuje riadenie účtu a jednotné sieťové operácie pomocou si Türk Telekom International siete, ktorá predstavuje: 20 krajín v centrálnej a východnej Európe, Turecku, blízky Východ a Kaukaz. TTI ponúka vysokú kvalitu telekomunikačných riešení: garantované SLA, miestni odborníci, verní zamestnanci, centrálne riadený bod-bod sieťový manažment, dôveryhodný a spoľahlivý postoj, dodanie podľa požiadaviek, včasné dodanie, ponuky šité na mieru, voliteľné a cenovo výhodné technické riešenia a skúsený manažérsky tím s kompletným portfóliom služieb.

Pre viac informácii, navštívte prosím web-stránku: www.turktelekomint.com