Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Ekonomika

V Bešeňovej vyrástlo nové kongresové centrum

V Bešeňovej vyrástlo nové kongresové centrum Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Každý rok sa organizuje množstvo kongresov, firemných večierkov a akcií. Nový vietor, nové nápady a možnosti prináša nové kongresové centrum v GINO PARADISE Bešeňová.

Bešeňová 18. septembra (OTS) - Áno, priamo v najlepšom vodnom raji na Slovensku vyrástli nové kongresové priestory, ktoré ponúkajú kapacitu pre 500 ľudí. Kongres, ubytovanie, reštaurácie a wellness sú „pod jednou strechou“.

Nové kongresové priestory ponúkajú nové možnosti na ploche až 1000 m2. Najväčšia sála má kapacitu až 350 miest (kino sedenie), v tejto sále sú k dispozícii 3 tlmočnícke kabíny. Ďalšia sála ponúka 100 miest na sedenie a tretia miestnosť 50 miest. Jednotlivé miestnosti sú medzi sebou prepojené. Nové priestory sú vybavené modernou technikou, ktorá poskytne dokonalé technické zázemie pre každú firemnú akciu. Pred sálami sa nachádza foajé s výhľadom na vodný raj. Sály sú navrhnuté tak, aby zapadli do osobitej architektúry areálu, sú veľmi elegantné a štýlové. Zo všetkých priestorov je exkluzívny výhľad na Liptovské pohoria. Do kongresových miestností je prístup tak z externého prostredia ako aj priamo z areálu. Konferenčné priestory majú vlastnú recepciu.

V Bešeňovej vyrástlo nové kongresové centrum
Foto: GINO PARADISE Bešeňová
V posledných rokoch sme v GINO PARADISE Bešeňová zaznamenali veľký záujem o organizáciu firemných akcií, avšak nevedeli sme ponúknuť kapacitne dostatočné priestory pre väčšie firmy a skupiny. Preto sme sa rozhodli vybudovať moderné kongresové centrum, ktoré splní požiadavky aj tých najnáročnejších klientov,“ hovorí Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka vodného raja.

Dokonalá firemná akcia sa nezaobíde bez kvalitnej gastronómie. Priamo pod kongresovým centrom je nová štýlová reštaurácia pre viac ako 170 ľudí. Súkromie a pohodlie v rámci reštaurácie poskytuje salónik. Priamo pri kongresovom centre sa nachádza ďalšia reštaurácia s barom.

Ako jeden z mála, GINO PARADISE Bešeňová poskytuje dostatočný počet ubytovacích kapacít (550 lôžok) v štvorhviezdičkových hoteloch LUKA, GIO, TERMAL A GIGA. Vodný raj tak ponúka účastníkom kongresu komplexné služby na jednom mieste a absolútny komfort.

Univerzálnosť, tá vládne dnešnému svetu a to platí aj pri kongresovej turistike. V GINO PARADISE Bešeňová môže každá firma spojiť príjemné s užitočným. Nielenže si môže spraviť jedinečnú firemnú akciu či teambuilding, ale zároveň môže využiť široké možnosti služieb priamo v areáli. Nie je nič príjemnejšie, ako si po celodennom školení užiť relax v 21 bazénoch s čírou a geotermálnou vodou, exkluzívnom Welness & Spa (sústava 5 sáun – bylinková, soľná, parná, rímska a fínska, Kneippov kúpeľ, masážne sprchy), či adrenalín na toboganoch a zábavu v morských vlnách. V okolí Liptova sú ďalšie možnosti teambuildingových aktivít – rafting, štvorkolky, lanové parky, vyhliadkové plavby na Liptovskej Mare, let balónom, turistika, ...