Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Ekonomika

V bratislavskej Inchebe otvorili doteraz najväčšiu výstavu motoriek

Na snímke výstava Motocykel v Incheba Expo Aréna 7. marca 2024 v Bratislave. Foto: TASR - Jakub Kotian

Výstava prináša aj viacero slovenských premiér. Tie podľa organizátorov priniesli značky Ducati, Honda, Suzuki či Harley-Davidson.

Bratislava 7. marca (TASR) - Rekordných 40 značiek a 120 vystavovateľov zo Slovenska, Belgicka, Česka, Holandska, Nemecka, Rakúska, Španielska a Talianska prináša 22. ročník výstavy motoriek, ktorá sa vo štvrtok začala v bratislavskej Inchebe. Aktuálny ročník výstavy je z hľadiska počtu zastúpených značiek aj rozsahu vôbec najväčší v histórii, informovali organizátori.

Výstava prináša aj viacero slovenských premiér. Tie podľa organizátorov priniesli značky Ducati, Honda, Suzuki či Harley-Davidson. Vmoto priveziezla na výstavu Motocykel novinky zo sveta jednostopovej elektromobility. MR43 do Bratislavy prináša okrem iného aj novinku, model Jawa 42 Bobber.



Súčasťou výstavy je aj sekcia Custom pre fanúšikov úprav a prestavieb. V sprievodnom programe je na pláne aj poradenstvo o výbere vhodného oblečenia a doplnkov na motorku, ukážky jazdy kaskadérov či stretnutia s viacerými motocyklovými pretekármi. Výstava potrvá do 10. marca.