Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Ekonomika

Firma Gohr funguje aj cez pandémiu v riadnom režime

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Fungovanie spoločnosti je s výhľadom na súčasný zásobník práce podľa jeho slov dobré.

Veľký Šariš 2. apríla (TASR) – Firma Gohr, s. r.o., vo Veľkom Šariši, ktorá sa zaoberá výrobou oceľových konštrukcií, funguje napriek výskytu nového koronavírusu v riadnom režime. Ako pre TASR uviedol Miroslav Rokošný z Úseku ľudských zdrojov, prijali viaceré opatrenia.

"Zaviedli sme bezpečnostné opatrenia a investovali nemalé finančné prostriedky na ochranu svojich pracovníkov. Výrobný program nám momentálne funguje na 100 percent a veríme, že naša spoločnosť zotrvá v nastolenom tempe čo najdlhšie obdobie. Časť našich zamestnancov dostala možnosť pracovať z domu formou home office a v plnej miere sme ochrannými prostriedkami zabezpečili všetkých našich pracovníkov," uviedol Rokošný s tým, že obmedzili aj počet ľudí počas obedňajších prestávok.

Fungovanie spoločnosti je s výhľadom na súčasný zásobník práce podľa jeho slov dobré. "Samozrejme, je veľmi ťažké predpokladať, aký bude vývoj pracovného trhu a zákazkovej náplne, nakoľko naša spoločnosť je primárne zameraná na export hlavne do Nemecka," povedal Rokošný.