Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Volkswagen bude na veľtrhu práce ponúkať 100 pracovných pozícií

Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo

Minuloroční a tohtoroční absolventi vysokých škôl sa budú môcť uchádzať o pozície v novom ročníku Trainee programu Volkswagen Slovakia.

Bratislava 18. februára (TASR) - Volkswagen Slovakia (VW SK) bude na aktuálnom ročníku pracovného veľtrhu Profesia days, ktorý sa uskutoční 20. a 21. februára v bratislavskej Inchebe, hľadať kandidátov na obsadenie približne sto pozícií. Firma bude ponúkať pracovné miesta vhodné pre čerstvých absolventov i ľudí so skúsenosťami.

Spoločnosť aktuálne vo výrobnej oblasti obsadzuje pozície technických pracovníkov v údržbe a nástrojárov do novej lisovne. V nevýrobnej oblasti hľadá špecialistov a projektových manažérov v informačných technológiách, pracovníkov na odborné oddelenia či asistentov.

Minuloroční a tohtoroční absolventi vysokých škôl sa budú môcť uchádzať o pozície v novom ročníku Trainee programu VW SK. V stánku spoločnosti získajú informácie priamo aj od bývalých Trainees. Súčasným vysokoškolákom firma ponúka prax a brigády na rôznych oddeleniach. Pre nich je určený tiež program IngA – Inžinier v automobilovom priemysle. V rámci neho absolvujú vo VW SK odbornú prax a najlepší z nich získajú štipendium na celý akademický rok.

Študenti, ktorí spolupracujú s firmou počas štúdia, sa môžu zapojiť do aktivít Klubu študentov VW SK, medzi ktoré patria rôzne exkurzie, tímové aktivity či možnosť vyhrať jazykový kurz v zahraničí, alebo auto na víkend.

TASR informoval Vladimír Machalík, hovorca spoločnosti.