Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

Vybrané komunikácie v Prievidzi opravujú za viac ako 230.000 eur

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Opravou prejdú i chodníky v dvoch častiach Dlhej ulice, ako i chodníky na Šumperskej ulici a uliciach M. Mišíka, J. Jesenského, J. Roháča a Rad L. N. Tolstého.

Prievidza 25. júla (TASR) - Samospráva Prievidze zabezpečuje opravy vybraných ciest a chodníkov na území mesta. S prácami začal dodávateľ v polovici júla, radnica mu zaplatí viac ako 230.000 eur. Informoval o tom hovorca mesta Michal Ďureje.

"Práce pozostávajú predovšetkým z odstránenia nevyhovujúceho asfaltového povrchu, následnej realizácie spojovacích postrekov a položenia asfaltobetónových vrstiev komunikácie," opísal Ďureje.

Dodávateľ prác, spoločnosť Strabag, zabezpečuje opravy miestnych komunikácií na Súbežnej ulici, uliciach A. Mišúta, A. Bernoláka a J. Škopca. Opravou prejdú i chodníky v dvoch častiach Dlhej ulice, ako i chodníky na Šumperskej ulici a uliciach M. Mišíka, J. Jesenského, J. Roháča a Rad L. N. Tolstého.

Radnica firme v zmysle zmluvy o dielo zaplatí 234.476 eur, opravy by mala spoločnosť zrealizovať do konca októbra tohto roka.