Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Ekonomika

Vyhlásenie spoločnosti DHL k nehode lietadla Airbus A300B4

Poškodené lietadlo na Letisku M. R. Štefánika v Bratislave Foto: TASR/Michal Svítok

Na bratislavskom letisku došlo dnes v skorých ranných hodinách ku kolíznej udalosti.

Bratislava 16. novembra (TERAZ.sk - OTS) – Lietadlo Airbus A300B4 (EI-EAC) prevádzkované spoločnosťou ACL v mene DHL z Lipska do Bratislavy malo 16.novembra 2012, približne o 5.25 ráno nehodu. Po pristátí sa lietadlo mierne odklonilo z pristávacej dráhy a následne zastavilo.

Posádka lietadla neutrpela žiadne zranenia.

V súčasnosti pracujeme na odstránení problému a akonáhle budeme mať k dispozícii ďalšie informácie, budeme o nich informovať.

DHL – logistická spoločnost pre celý svet
DHL je najväčším poskytovateľom služieb v oblasti logistiky na svete. DHL je odborníkom nielen v oblasti medzinárodnej expresnej, leteckej, námornej, cestnej a železničnej prepravy, ale aj v zmluvnej logistike a na poli medzinárodných poštových služieb. Sieť spoločnosti pokrýva viac ako 220 zemí a teritórií na celom svete. Približne 275 000 zamestnancov ponúka zákazníkom služby na vysokej úrovni a detailnú znalosť miestnych trhov. DHL tiež prijíma svoju spoločenskú zodpovednosť podporou vzdelávania, pomocou pri zmierňovaní následkov živelných pohrôm a aktívnym prístupom k ochrane klímy a životného prostedia. DHL je súčasťou skupiny Deutsche Post DHL. Tržby skupiny dosiahli v roku 2011 viac ako 53 mld. Eur.