Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Ekonomika

Vyše 50 vystavovateľov ponúka v Nitre stovky pracovných miest

Viac ako 50 vystavovateľov ponúka stovky pracovných miest na veľtrhu pracovných príležitostí Kariéra Expo, ktorý sa konal 20. marca 2024 na výstavisku v Nitre. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Medzi vystavovateľmi nechýbajú lokálne ani popredné svetové spoločnosti z oblasti IT, ľudských zdrojov, automotive či technológií.

Nitra 20. marca (TASR) - Viac ako 50 vystavovateľov ponúka stovky pracovných miest na veľtrhu pracovných príležitostí Kariéra Expo, ktorý sa začal na výstavisku v Nitre. Medzi vystavovateľmi nechýbajú lokálne ani popredné svetové spoločnosti z oblasti IT, ľudských zdrojov, automotive či technológií, informovali organizátori veľtrhu.

Voľné pracovné miesta ponúkajú záujemcom o prácu okrem iných spoločností aj Billa, DHL, Eures, Západoslovenská vodárenská spoločnosť, ale aj Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny. Súčasťou veľtrhu je interaktívny program plný rôznych workshopov pod vedením odborníkov.

Okrem prednášok môžu záujemcovia absolvovať modelové pohovory i konzultácie, počas ktorých získajú priamu spätnú väzbu na svoj životopis. Pre uchádzačov o prácu je zabezpečené osobnostné, jazykové a IT testovanie.

Veľtrh práce Kariéra Expo mal svoju premiéru v Nitre počas minulého roka. Následne pokračoval v Košiciach a Bratislave. V tomto roku k nim pribudne štvrté krajské mesto Banská Bystrica.