Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Ekonomika

Výstavisko Agrokomplex sa po roku opäť zaplní karavanmi

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jakub Kotian

Samotné karavany obsadia priestor takmer 10.000 štvorcových metrov v troch prepojených pavilónoch.

Nitra 28. marca (TASR) - Nitrianske výstavisko Agrokomplex sa po roku opäť zaplní karavanmi. Plocha aj počet vystavených exponátov na veľtrhu Caravan Bike Travel 2023 sa v porovnaní s premiérovým ročníkom rozšíri o 50 percent, informovala Katarína Moravcová z národného výstaviska. Veľtrh sa začne 30. marca a potrvá do 2. apríla.

Samotné karavany obsadia priestor takmer 10.000 štvorcových metrov v troch prepojených pavilónoch. V rámci nich predstavia vystavovatelia modely od 45 renomovaných značiek a skompletizujú aktuálnu ponuku dostupných karavanov na slovenskom trhu. Najdrahším karavanom na veľtrhu bude karavan v hodnote 430.000 eur.

Pavilón F bude venovaný dobrodružstvu a expedičnému cestovaniu. Na ploche 3000 štvorcových metrov ponúknu vystavovatelia kompletné vybavenie pre kempovanie v prírode, vanlife, offroad prívesy, strešné stany, obytné nadstavby či dômyselné vstavby do dodávok. Nebude chýbať ani cestovateľské kino, prednášky a filmy, detský kútik.

Návštevníci veľtrhu si budú môcť vyskúšať aj klasické, aj elektrické bicykle, naplánovať si cyklozájazd či vybrať doplnky, funkčné oblečenie a vybavenie na cesty. Lákadlom bude RC dráha, kde budú prebiehať preteky RC modelov.

Travel ponúkne prezentáciu slovenských krajov, kempov a ponúkne inšpiráciu pre návštevu turisticky zaujímavých miest Slovenska.