Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Ekonomika

WEXO spustilo vlastnú kryptozmenáreň. Slovenský startup napreduje

WEXO spustilo vlastnú kryptozmenáreň. Slovenský startup napreduje Foto: CRYPTON DIGITAL, SE

Začiatkom roka slovenská spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE avizovala štart fintech projektu WEXO, platformy zameranej na kryptomeny. Spoločnosť splnila ďalšiu métu zo zverejnenej roadmapy projektu.

Bratislava 20. októbra (OTS) - Víziou platformy WEXO je umožniť bežným ľuďom vlastniť kryptomeny na ich účtoch a vo virtuálnych peňaženkách. WEXO počíta s funkciami umožňujúcimi nákup, predaj a zmenu medzi rôznymi kryptomenami a v budúcnosti tiež výmenu za bežné FIAT meny. To všetko pri vysokej bezpečnosti úschovy a vykonávania transakcií.

Inovatívnemu tímu sa darí napĺňať Roadmapu projektu, podľa plánu
Spustenie vlastnej zmenárne pod značkou WEXO pre klientov znamená jednoduchú a pohodlnú zmenu medzi najkvalitnejšími kryptomenami. Pre nás, ako spoločnosť, je to akýmsi vysvedčením za našu prácu. Zatiaľ napredujeme podľa plánu, ktorý sme si stanovili a ktorý sme na začiatku prezentovali aj našim partnerom,“ uviedol Milan Božik, predseda predstavenstva CRYPTON DIGITAL, SE.
Milan Božik, spoluzakladateľ CRYPTON DIGITAL, SE
Foto: CRYPTON DIGITAL, SE

Pre využívanie kryptozmenárne WEXO stačí krátka registrácia
Už dnes platforma ponúka posielanie a prijímanie kryptomien, zmenáreň je prirodzeným pokračovaním. Aktuálne umožňuje zmenáreň WEXO výmenu medzi najpopulárnejšími kryptomenami Bitcoin a Ethereum (BTC a ETH).
Ďalšie kryptomeny a kryptomenové páry budeme do zmenárne pridávať podľa hlasovania užívateľov WEXO. Ankety pripraví interným tímom WEXO,” vysvetlil zakladateľ CRYPTON DIGITAL, SE Milan Božik.
Od doteraz známych kryptomenových zmenární sa WEXO líši tým, že pokrýva komplexné kryptomenové služby, nie len jednu a za prvé mesiace prevádzky eviduje platforma takmer 1000 registrovaných užívateľov.

Do konca roka sľubuje CRYPTON DIGITAL, SE platformu WEXO aj vo forme aplikácie pre mobilné telefóny Android a iOS. Nasledovať má spustenie funkcionality pre nákup kryptomien, neskôr pridanie ďalších fintechových služieb, ktoré prinesú ďalšiu várku inovácií.

CRYPTON DIGITAL, SE tento rok otvoril kanceláriu v Prahe a už sa pozerá za hranice s Poľskom a Maďarskom. Na platforme WEXO pracuje spoločnosť od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu.
CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti.

Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE.

Nenechajte si ujsť pripravovanú digitálnu konferenciu
Uskutoční sa koncom roka a všetky aktuálne informácie nájdete na kanáloch sociálnych sietí CRYPTON DIGITAL, SE. https://www.facebook.com/crypton.digital