Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Ekonomika

Zabezpečte si vaše životné plány

Ľudia si už od detstva robia plány do života. Rozmýšľajú, aké auto si kúpia, keď vyrastú, aký veľký dom budú mať alebo čím sa budú živiť ako dospelí.

Bratislava 2. apríla (OTS) - Tieto životné plány sa stávajú reálnymi, keď človek dospeje.

Plánom všetkých plánov je však založenie si rodiny. Je to pravdepodobne to najkrajšie, ale aj najzodpovednejšie rozhodnutie, na ktoré sa chystáme. So založením rodiny prirodzene prichádza potreba postarať sa už nielen o seba, ale aj o ľudí vo vašej domácnosti. Tých, ktorých máte najradšej, chcete, prirodzene, čo najlepšie chrániť.

Životný štýl má veľa podôb, avšak čoraz viac rodín sa snaží žiť spoločným, aktívnym životom. Dovolenky, turistika v horách alebo cyklovýlety sú výbornou príležitosťou nazbierať zážitky a utužiť vzťahy v rodine. Dopriať blízkym aktívny spôsob života je výborná voľba. Nemali by ste však zabudnúť na jej ochranu. Čím aktívnejší spôsob života vediete, tým je zodpovednejšie uvažovať o možných rizikách a pripraviť sa na ne.

Podcenenie rizika a najmä nepripravenosť na jeho následky vás môže stáť množstvo krásnych chvíľ s vašimi najbližšími. Pripravte seba a vašu rodinu na nečakané situácie a poistite sa rizikovým životným poistením.

So životným poistením ActiveLife od poisťovne AXA zabezpečíte ochranu seba, ako aj svojej rodiny. S týmto moderným a jednoduchým poistením pre prípad úrazov alebo chorôb môžete zabezpečiť až 8 osôb. Získať tiež praktické asistenčné výhody v priebehu rekonvalescencie a ďalšie výhody. Už za 10 Eur mesačne vám môže byť vyplatené poistné plnenie v prípade trvalých následkov úrazu až do výšky 200 000 Eur.

Ak máte záujem o životné poistenie, resp. potrebujete poradiť, ktoré životné poistenie je pre vás najvhodnejšie, všetky dôležité informácie nájdete na www.ochranarodiny.sk.