Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Ekonomika

Zjednodušte si cestu k vlastnej firme

Ilustračné foto Foto: TASR

Radi by ste začali podnikať avšak odrádza Vás komplikované založenie a všetky náležitosti, čo s tým súvisia? Nie ste jediný.

Bratislava 7. apríla (OTS) - Viacerí už stroskotali hneď na začiatku. Zväčša však za to môže strach z nového a nepoznaného.

Občas však krok do neznáma spraviť musíme, inak by sme zostali na jednom mieste a takáto stagnácia nám neprospieva. Ak chcete od života niečo viac, je podnikanie tou správnou výzvou.

Počiatočné problémy čakajú na každého, musíte nájsť spôsob ako sa s nimi vysporiadať, nemusíte sa hneď vzdávať svojho sna o vlastnej firme. Založenie vlastnej spoločnosti sa zdá komplikované najmä ak ste sa doteraz s podobným nestretli. Ak však nemáte čas, alebo záujem oboznamovať sa s Vašimi povinnosťami v súvislosti so zakladaním spoločnosti, môžete využiť aj pomoc kvalifikovaných firiem.

Aj na našom trhu natrafíte na spoločnosti, ktoré svoje služby nielen v oblasti založenia ponúkajú aj Vám. Tento spôsob je veľmi obľúbený, pretože si môžete firmu nechať založiť tak povediac na kľúč. Zbavíte sa tak starostí a ušetríte čas. Práve ten je v podnikaní veľmi dôležitý, no ak nemôžete čakať 3 týždne na zápis do registra, využiť môžete aj predaj spoločností.

V ponuke teda nájdete viacero firiem určených na predaj. Vyberať môžete z už zabehnutých spoločností, alebo dáte prednosť ready made s.r.o. Toto sú spoločnosti, ktoré boli založené len so zámerom ich ďalšieho predaja. Nemajú teda obchodnú minulosť a Vy sa tak nemusíte obávať zatajených veriteľov. Viac sa dozviete na ready-made-sro.sk.

Svoj čas si však dobre rozdeľte. Musíte sa zaujímať aj o vlastné vzdelanie, a to nielen zo sveta financií. Vo Váš prospech bude aj štúdium v Austrálii. Aj zahraničná spolupráca tak nebude problém.
Ani na začiatku podnikanie však nezabúdajte na svoju kanceláriu. K jej vybaveniu patrí aj tlačiareň a kompatibilné tonery.