Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Ekonomika

Žreby Niké: Ohňostroj šťastia potešil výhercu sumou 10 000 eur!

Žreby Niké: Ohňostroj šťastia potešil výhercu sumou 10 000 eur! Foto: Niké

Kupovať si žreby od Niké sa skutočne oplatí. Presvedčil sa o tom aj výherca, ktorý mal obrovský dôvod na radosť. Vďaka krásnemu žrebu Ohňostroj šťastia si totiž polepšil o fantastických 10 000 eur!

Bratislava 26. júla (OTS) - Výherca dlho nečakal. Hneď ako si kúpil žreb od Niké, zotrel ho, prešiel všetkých päť hier a potešil sa tomu, že vyhral tisíc eur. Vtedy ešte netušil, ako veľmi sa mýlil. Keď si následne chcel nechať sumu vyplatiť, pani za pokladňou mu urobila deň ešte krajším. Pozrela sa poriadne na Ohňostroj šťastia a zistila, že majiteľ žrebu nevyhral spomínaných tisíc eur, ale krásnych 10-tisíc eur! Podarilo sa mu to tak, že trafil 9 slov v štvrtej hre.

„Bolo to neuveriteľné. Ani teraz tomu nemôžem uveriť. Všetko sa zbehlo tak rýchlo, až sa stále trasiem. Tie pocity sú neskutočné,“ povedal výherca, ktorý uviedol, že zatiaľ nevie, čo si za takúto sumu kúpi. Môže to byť napríklad nové auto.

Šťastie v hre aj v minulosti
Novopečený majiteľ fantastickej výhry priznal, že s Niké sa zabáva často. A darí sa mu vyhrávať. „Aj v minulosti som mal šťastie v hre. Vtedy som vyhral asi 240 eur. Takisto tipujem, najčastejšie si stavím na futbal. Moje výhry sa pohybujú okolo 100 eur.“

Výherca takisto povedal, že výhrou 10-tisíc eur to u neho nekončí. Žreby od Niké si totiž plánuje kupovať aj naďalej. Ako povedal, vždy sa teší na novinky, ktoré po novom odporučí aj svojim priateľom.

Neprehliadnuteľný
Žreb Ohňostroj šťastia je doslova neprehliadnuteľný. Hneď na prvý pohľad zaujme blyšťavým zovňajškom. Okrem toho svojou veľkosťou pripomína knižku, ktorá vo svojom vnútri ukrýva hotový poklad.

V hre je stále 500 000 eur!
Žreb obsahuje päť hracích polí, ktoré sú zakryté stieracou vrstvou. Po jej zotretí sa hneď dozviete o možnej okamžitej výhre. Na žrebe je pritom možný súbeh viacerých výhier. Zotriete stieraciu vrstvu hracieho poľa označeného VÝHERNÉ ČÍSLA, SYMBOLY, PÍSMENÁ, kde sa nachádzajú všetky výherné čísla, symboly a písmená. Najvyššia možná výhra, 500 000 eur, stále čaká na svojho majiteľa!

Neváhajte a navštívte pobočky Niké, kde si môžete vybrať zo širokej ponuky. Výhry čakajú možno práve na vás! Kompletný prehľad žrebov nájdete tu.