Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Fortunaliga

AS Trenčín skúša dvojmetrového rumunského brankára Coblisa

Futbalisti AS Trenčín sa tešia z gólu do siete súpera. Foto: TASR

V slovenskom futbalovom klube AS Trenčín sa od utorka pripravuje vyše dvojmetrový rumunský brankár Andrei Coblis. Prvú príležitosť by mal dostať už v sobotňajšom prípravnom zápase proti Sigme Olomouc.

Trenčín 14. januára (TASR) - V slovenskom futbalovom klube AS Trenčín sa od utorka pripravuje vyše dvojmetrový rumunský brankár Andrei Coblis. Ako informovala internetová stránka fortunaligistu, po týždeň trvajúcej skúške sa tréneri a vedenie rozhodnú, či prejavia o jeho služby záujem. Prvú príležitosť v bránke by mal Coblis dostať už v sobotňajšom prípravnom zápase proti Sigme Olomouc.

Dvadsaťpäťročný, 202 cm vysoký brankár prestúpil ako nádejný dorastenec do popredného rumunského klubu Politechnika Temešvár. Následne hosťoval v Juventuse Bukurešť a FC Metaloglobus a počas uplynulého pol roka pôsobil na Malte v tíme San Gwann FC.

"Dostali sme ponuku vyskúšať brankára so zaujímavými parametrami. Okrem toho, že je vysoký, má kvalitnú techniku. Absolvoval veľmi dobrú futbalovú školu. Práve preto sa klub rozhodol zaradiť ho na niekoľko dní do tréningového procesu," povedal pre astrencin.sk hovorca trenčianskeho klubu Martin Galajda.