Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Baez po siedmich rokoch opúšťa Trenčín, bude novou posilou Slavie

Na snímke Aldo Baez (vpravo). FOTO TASR

Informovala o tom oficiálna webová stránka slovenského fortunaligistu.

Trenčín 21. júla (TASR) - Argentínsky futbalový stredopoliar Aldo Baez po siedmich rokoch opúšťa AS Trenčín a v utorok sa zapojí do tréningového procesu v Slavii Praha. Informovala o tom oficiálna webová stránka slovenského fortunaligistu.

"Aldo počas tých rokov zanechal v Trenčíne nezmazateľnú stopu. Je jedným z hráčov, ktorí sa stanú symbol tohto obdobia. Prežil s nami skutočne všetko. Na ihrisku nechal vždy aj kus svojho srdca a to mu fanúšikovia nikdy nezabudnú. Na jednej strane nás jeho odchod zarmucuje, ale na druhej máme radosť, že jeho kariéra sa môže ďalej rozvíjať v slávnom klube. Práve on by mal byť jedným zo základných stavebných kameňov novej Slavie a my sme presvedčení, že sa mu nové mužstvo podarí posunúť na priečky, kam historicky patrí,“ povedal pre oficiálny web Trenčanov generálny manažér Róbert Rybníček.

„Aldo bude mať v Trenčíne vždy dvere otvorené. Urobil pre tento klub veľa a naopak. Vytvorila sa silné puto. Nikdy sa netajil tým, že chce našu dôveru splatiť. Dvakrát predĺžil zmluvu a čakal na tú pravú ponuku. Svojim postojom sa odplatil aj spoluhráčom v kabíne. Pre mnohých musí byť príkladom. Cítili sme, že toto je ten správny krok pre jeho ďalší futbalový život, a preto sme urobili všetko, aby sme sa so záujemcom o jeho služby dohodli,“ skonštatoval Rybníček a na záver dodal: „Práve toto je cesta vzájomného vzťahu hráča s klubom a klub s hráčom. Týmto smerom sa chceme uberať a ďalej napredovať," dodal.