Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Fortunaliga

Do kalendára pribudla VC Turecka, nahradí zrušené preteky v Singapure

Pohľad z hotela Swissotel the Stamford na okruh F1 v singapurskom prístave Marina Bay pred nedeľnou Veľkou cenou Singapuru 14. septembra 2015. Foto: TASR/AP

VC Turecka pridali do tohtoročného kalendára už 13. júna, keď nahradila VC Kanady, no neskôr ju museli zrušiť pre cestovné obmedzenia v súvislosti s koronavírusom.

Istanbul 25. júna (TASR) - Veľká cena Turecka nahradí v kalendári F1 už predtým zrušené preteky v Singapure. Podujatie v Istanbule sa uskutoční 3. októbra.

VC Turecka pridali do tohtoročného kalendára už 13. júna, keď nahradila VC Kanady, no neskôr ju museli zrušiť pre cestovné obmedzenia v súvislosti s koronavírusom. Z rovnakého dôvodu sa nemohla uskutočniť ani VC Singapuru na začiatku júna.

Preteky v Istanbul Parku sa budú konať týždeň po VC Ruska a týždeň pred VC Japonska. Organizátori očakávajú, že sa pandemická situácia v krajine dovtedy zlepší. "Tešíme sa na ďalšie fantastické preteky na jednom z najlepších okruhov na svete," citovala agentúra AP prezidenta F1 Stefana Domenicaliho.