Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Fortunaliga

Fanúšikovia Slovana dostali na finále 4300 vstupeniek na C-tribúnu

Na snímke fanúšikovia Slovana povzbudzujú počas zápasu 5. kola skupiny o titul vo Fortuna lige ŠK Slovan Bratislava - FC DAC 1904 Dunajská Streda v Bratislave v nedeľu 10. apríla 2022. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Keďže organizátor finále je Slovenský futbalový zväz (SFZ), z tohto dôvodu nebudú platné permanentné vstupenky na domáce zápasy ŠK Slovan Bratislava.

Bratislava 26. apríla (TASR) - Fanúšikovia futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava dostali pre finálový zápas 54. ročníka Slovenského pohára - Slovnaft Cupu 2021/2022 proti Spartaku Trnava (v nedeľu 8. mája o 17.30 h na NFŠ) k dispozícii 4300 vstupeniek na celú C-tribúnu. Informoval o tom obhajca trofeje na oficiálnom webe po utorkovej bezpečnostnej a organizačnej porade.

"Pre fanúšikov ŠK Slovan Bratislava bude na finále vyhradená celá C-tribúna s kapacitou cca 4300 fanúšikov. Podľa organizátora zápasu SFZ budú vstupenky v predaji od 2. mája a cena vstupenky na tribúnu C bude 10 Eur. Zatiaľ nedisponujeme informáciou, akým spôsobom bude prebiehať predaj vstupeniek pre našich fanúšikov, a čakáme na informácie ohľadne predaja vstupeniek od organizátora zápasu. Ihneď ako budeme mať tieto informácie, budeme vás informovať," uviedol Slovan na webe.

Keďže organizátor finále je Slovenský futbalový zväz (SFZ), z tohto dôvodu nebudú platné permanentné vstupenky na domáce zápasy ŠK Slovan Bratislava. "Už teraz však chceme vyzvať, požiadať a poprosiť všetkých fanúšikov Slovana bez ohľadu na to, že na ktorú tribúnu si pravidelne kupujú svoje permanentky alebo vstupenky, aby si na finále Slovnaft Cupu zakúpili vstupenky na tribúnu C a aby spolu s ďalšími vyše štyritisíc belasými fanúšikmi tak vytvorili nezabudnuteľnú atmosféru, ktorá bude hnacím motorom pre našich hráčov," dodal klub v stanovisku.