Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Fortunaliga

FL: Danko v Michalovciach skončil so Sereďou podpísal zmluvu na 2 roky

Na snímke hráč MFK Zemplín Michalovce Stanislav Danko a za ním hráč ŠKF Sereď Tomáš Hučko. Foto: TASR - Roman Hanc

V drese Michaloviec odohral Danko v rámci slovenskej najvyššej súťaže päť sezón. V 103 zápasoch sa mu podarilo streliť dvanásť gólov.

Michalovce 4. januára (TASR) - Slovenský futbalový stredopoliar Stanislav Danko bude v kariére pokračovať vo fortunaligovom ŠKF Sereď. Dvadsaťšesťročný futbalista, ktorý strávil v MFK Michalovce celú svoju doterajšiu kariéru, podpísal so Sereďou dvojročnú zmluvu.

Informoval o tom klub zo Zemplína na sociálnej sieti. "V lete mu na Zemplíne skončila zmluva a neprišlo k vzájomnej dohode na jej predĺžení. Stanovi ďakujeme za nezabudnuteľné futbalové momenty a góly v žlto-modrom drese a v ďalšom futbalovom živote mu samozrejme želáme veľa zdravia a športových úspechov," uviedol MFK na oficiálnom facebooku.

V drese Michaloviec odohral Danko v rámci slovenskej najvyššej súťaže päť sezón. V 103 zápasoch sa mu podarilo streliť dvanásť gólov. V sezóne 2014/2015 bol súčasťou tímu, ktorý postúpil do najvyššej súťaže. V historickej tabuľke najlepších strelcov Zemplína v najvyššej súťaži mu patrí tretie miesto za Igorom Žofčákom (23 gólov) a Martin Koscelníkom (15 gólov).