Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Fortunaliga

FL: Posledné kolo v rovnakom čase, Slovan - Trnava na TV Dajto

Na snímke futbalisti Slovana sa tešia po strelení gólu v zápase 20. kola Fortuna ligy vo futbale ŠK Slovan Bratislava - FK Senica 12. februára 2022 v Bratislave. Foto: FOTO TASR - Dano Veselský

Kompletné kolo uvidia diváci tradične na VOYO, okrem toho takisto už tradične dva zápasy na televíznych obrazovkách.

Bratislava 21. februára (TASR) - Všetky zápasy 22., posledného kola základnej časti futbalovej Fortuna ligy sa odohrajú v sobotu 26. februára s výkopom o 17.00 h. Informoval o tom oficiálny portál najvyššej slovenskej súťaže.

"Už v ňom neuvidíme boj o prvú šestku. Vôbec prvýkrát od zavedenia nového modelu nadstavbových častí (od sezóny 2017/18) sa totiž stalo, že o účastníkoch nadstavby o titul, resp. nadstavby o udržanie sa je rozhodnuté už pred posledným kolom základnej časti. O zaujímavé futbalové momenty v 22. kole Fortuna ligy však núdza nebude. Stále sa hrá o dôležité body, o lepšie postavenie v tabuľke, o lepšiu východiskovú pozíciu v nadstavbe, o titul, o udržanie sa. Ťahák programu je navyše tradičné derby ŠK Slovan Bratislava – Spartak Trnava," uviedla stránka fortunaliga.sk.

Kompletné kolo uvidia diváci tradične na VOYO, okrem toho takisto už tradične dva zápasy na televíznych obrazovkách. Najslávnejšie slovenské derby ŠK Slovan – Spartak Trnava prinesie Dajto, priamy súboj o 4. priečku tabuľky FC DAC 1904 Dunajská Streda – MŠK Žilina odvysiela Nova Sport.