Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Fortunaliga

FL: Ramirez mieri z DAC Dunajská Streda do Kazane

Na snímke vľavo radosť hráča DAC Erica Ramireza po strelení gólu v zápase 2. kola nadstavby Fortuna ligy v skupine o titul medzi FC Spartak Trnava - FC DAC 1904 Dunajská Streda v nedeľu 21. marca 2021 v Trnave. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Prestup Ramireza môže prekonať transfer Vakouna Issoufa Baya, ktorý v januári 2019 prestúpil za vyše 2 milióny eur z Dunajskej Stredy do Celticu Glasgow.

Moskva 22. mája (TASR) - Venezuelský futbalový útočník Eric Ramirez z DAC Dunajská Streda má namierené do ruského Rubinu Kazaň. Informovali o tom ruské médiá na sociálnych sieťach.

Prestupová suma za najlepšieho strelca končiaceho sa ročníka slovenskej Fortuna ligy má údajne znieť až na 3 milióny eur. Dvadsaťdvaročný útočník zaznamenal v 30 ligových dueloch svojej druhej sezóny v DAC 16 gólov a 7 asistencií. V minulosti pôsobil v Karvinej, hosťoval aj v FK Senica. Vlani v októbri debutoval v reprezentácii a figuruje aj v širšej nominácii Venezuely na Copa America 2021.

Prestup Ramireza môže prekonať transfer Vakouna Issoufa Baya, ktorý v januári 2019 prestúpil za vyše 2 milióny eur z Dunajskej Stredy do Celticu Glasgow. Rubin je dvojnásobný majster Ruska (2008, 2009).