Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Fortunaliga

FL: Slovan uvoľnil do predaja ďalšie vstupenky na derby s Trnavou

Na snímke futbalisti Slovana sa tešia po strelení gólu v zápase 20. kola Fortuna ligy vo futbale ŠK Slovan Bratislava - FK Senica 12. februára 2022 v Bratislave. Foto: FOTO TASR - Dano Veselský

Pre fanúšikov sa teda ruší nutnosť preukazovať sa pri vstupe na štadión potvrdením o očkovaní či prekonaní ochorenia Covid-19.

Bratislava 23. februára (TASR) - Sobotné 162. pokračovanie najslávnejšieho slovenského futbalového derby medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava na Tehelnom poli uvidí priamo na tribúnach viac fanúšikov. Majstrovský Slovan Bratislava privítal stredajšie zmeny týkajúce sa podmienok pri organizácii hromadných podujatí. Na derby tak bude môcť byť sprístupnená 50-percentná kapacita štadióna oproti doterajšej 25-percentnej, a to v režime základ.

Pre fanúšikov sa teda ruší nutnosť preukazovať sa pri vstupe na štadión potvrdením o očkovaní či prekonaní ochorenia Covid-19. Sobota bude na Tehelnom poli symbolickým návratom do čias spred pandémie, keď na vstup na futbal či iné športové podujatie stačila „len“ permanentka alebo zápasová vstupenka. Klub na tieto zmeny operatívne zareagoval a uvoľnil do predaja vyšší počet vstupeniek do maximálnej povolenej kapacity, ktorá je aktuálne 11.250 divákov. Vstupenky sú naďalej v predaji prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera klubu, predávať sa budú aj v deň zápasu na pokladnici štadióna Tehelné pole.

"Tešíme sa, že po takmer dvoch rokoch odohráme domáce derby opäť aj s fanúšikmi. Na dnešné zmeny týkajúce sa organizácie hromadných podujatí sme okamžite zareagovali. Spustili sme do predaja ďalšie vstupenky a pripravujeme sa na vyššiu návštevu než sme doteraz predpokladali. Fanúšikom odporúčame, aby neotáľali a zabezpečili si svoje miesto čo najskôr. Po dlhých mesiacoch bez futbalu môžu prísť na najslávnejšie slovenské derby, ktoré je zároveň súbojom prvého s druhým. Všetci na derby bez obmedzení – tak pozývame fanúšikov v sobotu na Tehelné pole," povedal v oficiálnej tlačovej správe klubu jeho marketingový riaditeľ Tomáš Straka.