Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

FL: Slovan získal z Michaloviec reprezentanta do 21 rokov M. Vojtka

Na snímke vľavo Alen Mustavič (Slovan) a vpravo Matúš Vojtko (Michalovce) počas zápasu 4. kola nadstavbovej časti v skupine o titul vo futbalovej Fortuna lige medzi ŠK Slovan Bratislava - MFK Zemplín Michalovce v sobotu 4. júla 2020. Foto: TASR - Martin Baumann

"Belasým" bude prvýkrát k dispozícii v nedeľu v ligovom zápase Fortuna ligy proti Zlatým Moravciam.

Bratislava 27. augusta (TASR) - Vedenie ŠK Slovan Bratislava dotiahlo príchod slovenského mládežníckeho reprezentanta Matúša Vojtka. "Belasým" bude prvýkrát k dispozícii v nedeľu v ligovom zápase Fortuna ligy proti Zlatým Moravciam.

Dvadsaťročný obranca prestúpil do Slovana z Michaloviec. "Vojtka sme sledovali ešte v rámci mládežníckeho skautingu, a pokračovali sme v tom aj počas jeho pôsobenia v Michalovciach. Zaujal nás svojimi parametrami. Absolvoval fyzické testy, ktoré zvládol na výbornú, a má dobré predpoklady aj smerom do budúcna. Po zranení Lucasa Lovata sme potrebovali zdvojiť ľavý kraj obrany, a Matúš bol našou prvou voľbou. Rokovania neboli jednoduché, no som rád, že dospeli do úspešného konca. Matúša v Slovane vítam a verím, že sa bude v našom drese rozvíjať a napredovať," uviedol na facebooku slovenského majstra generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.