Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Fortunaliga

FL: V Seredi zmena trénerov, A-mužstvo dočasne povedie Ján Blaháč

Na snímke hlavný tréner ŠKF Sereď František Šturma počas počas tlačovej konferencie pred začiatkom jarnej časti Fortuna ligy na futbalovom štadióne v Seredi 5. februára 2021. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Doterajší tréner a zároveň športový riaditeľ František Šturma bude zo zdravotných a rodinných dôvodov čerpať dovolenku.

Sereď 16. februára (TASR) - V slovenskom prvoligovom futbalovom klube ŠKF Sereď nastala v utorok zmena na trénerskom poste. Doterajší tréner a zároveň športový riaditeľ František Šturma bude zo zdravotných a rodinných dôvodov čerpať dovolenku. Mužstvo dočasne povedie jeho doterajší asistent Ján Blaháč.

Ako uviedol v utorok oficiálny web klubu, spolu s trénerom odchádza na čerpanie dovolenky aj druhý asistent trénera Darko Šuškavčevič. Ostatní členovia trénerského štábu, kondičný tréner Michal Kukučka a tréner brankárov Roland Praj zostávajú aj naďalej na svojich pozíciách.

"Tréner František Šturma nám včera doobeda oznámil, že sa zo zdravotných a rodinných dôvodov nezúčastní pondelňajšieho tréningu. Dnes osobne informoval vedenie ŠKF Sereď o danej situácii, kde sme sa po vzájomnej dohode rozhodli mu umožniť čerpať dovolenku, tak aby mohol byť bližšie k svojej rodine," povedal na margo trénerskej zmeny generálny manažér klubu Marián Černý.