Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

FL: V sobotu odštartuje Futbal v meste prvým semifinále v Bratislave

Na archívnej snímke prezident ÚLK Ivan Kozák počas tlačovej konferencie k otvoreniu projektu Futbal v meste v Bratislave. Foto: TASR - Jakub Kotian

Turnajovú časť Futbalu v meste doplní aj sprievodný program.

Bratislava 29. apríla (TASR) - Tohtoročnú edíciu Futbalu v meste otvorí prvý semifinálový turnaj v Bratislave, ktorý sa uskutoční v sobotu na námestí pred nákupným centrom Eurovea. Na mobilnom futbalovom ihrisku sa stretne 16 registrovaných tímov do 11 rokov.

Tímy budú rozdelené do štyroch skupín. V nich sa stretnú systémom každý s každým. Do ďalšej fázy postúpia dva najlepšie tímy z každej skupiny. Skupiny vyžreboval v Poprade na sústredení víťazného tímu z predchádzajúceho ročníka, ktorým bol FK Inter Bratislava, jeden z ambasádorov podujatia a bývalý slovenský reprezentant Marek Sapara.

Turnajovú časť Futbalu v meste doplní aj sprievodný program. Na programe sú autogramiáda hráčov ŠK Slovan Bratislava (Vladimír Weiss ml., Ibrahim Rabiu, Alen Mustafič, Džaba Kankava) a exhibičný zápas internacionálov v zložení Ladislav Pecko, Vladimír Kinder a Tomáš Medveď. Ambasádor semifinále v Bratislave je Martin Mikulič. Informoval o tom portál fortunaliga.sk.