Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: AS Trenčín ukončil spoluprácu s trénerom Vrevenom

Na snímke tréner Trenčína Stijin Vreven v zápase 16. kola Fortuna ligy medži ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín 5. decembra 2020 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Pôvodne mal viesť fortunaligistu do konca tejto sezóny. Dočasne ho nahradil jeho asistent Juraj Ančic.

Trenčín 27. apríla (TASR) - Slovenský futbalový klub AS Trenčín ukončil zmluvu s trénerom Stijnom Vrevenom. Pôvodne mal viesť fortunaligistu do konca tejto sezóny. Dočasne ho nahradil jeho asistent Juraj Ančic.

"Po vzájomnom stretnutí s trénerom sme sa zhodli na ukončení spolupráce. V aktuálnom momente, aj keď sezóna nie je ešte ukončená, musíme myslieť predovšetkým na blízku budúcnosť klubu," uviedol na klubovom webe generálny manažér Róbert Rybníček. Trenčín figuruje v skupine o titul na šiestom mieste s 28 bodmi, no v nadstavbe zatiaľ nezískal zo šiestich zápasov ani bod.

Vreven prišiel do Trenčína vlani v júli. Štyridsaťšesťročný Belgičan predtým trénoval belgický Lokeren, Waasland-Beveren či NAC Breda. Počas hráčskej kariéry obliekal dresy Mechelenu, Gentu, Utrechtu, 1. FC Kaiserslautern, Omonie Nikózia, Vitesse Arnhem či ADO Den Haag. ZA belgickú reprezentáciu odohral dva zápasy.