Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Do kádra Trnavy pribudol mladý Nigérijčan Ali Baba

Na snímke tréner Spartaka Michal Gašparík. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

V roku 2018 podpísal prvý profesionálny kontrakt s gréckym klubom Asteras Tripolis, vlani hosťoval v konkurenčnom tíme Xanthi.

Trnava 8. septembra (TASR) - Do kádra futbalistov Spartaka Trnava pribudol mladý Nigérijčan Sudais Ali Baba. Dvadsaťdvaročný útočník podpísal s fortunaligistom zmluvu na jeden rok s ďalšou opciou.

"Som rád, že môžem byť súčasťou takého klubu, akým je Spartak. Môžem o sebe hovoriť čokoľvek, ale najdôležitejšie bude aj tak to, čo ukážem na ihrisku," uviedol pre klubový web Ali Baba, ktorý je využiteľný na hrote útoku alebo na krídlach.

V roku 2018 podpísal prvý profesionálny kontrakt s gréckym klubom Asteras Tripolis, vlani hosťoval v konkurenčnom tíme Xanthi. "Na rozdiel od Taiwa, ktorý bol okamžitou náhradou za Yusufa, je príchod Sudaisa dlhodobejším projektom. Rozhodovali sme sa dlhšie, mali sme na výber viacero takýchto mladých hráčov, ktorým plánujeme dopriať čas na aklimatizáciu. Sudais je vyskautovaným hráčom renomovanej agentúry a máme naňho veľmi dobré odporúčanie," vysvetlil prezident trnavského klubu Peter Macho.