Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Fortuna Liga: Obranca Mrva má novú zmluvu s Ružomberkom

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Martin Baumann

Ružomberčania v pondelok popoludní, už aj s Mrvom, nabrali autobusom smer maďarský Gyirmót, kde ich čaká herný kemp do soboty i s dvoma zápasmi.

Ružomberok 16. januára (TASR) - Aktuálne piaty tím futbalovej Fortuna ligy MFK Ružomberok podpísal v pondelok novú zmluvu s Máriom Mrvom. Obranca doteraz pod Čebraťom nazbieral 45 zápasových štartov v slovenskej najvyššej súťaži.

Zatiaľ za svoje najkrajšie obdobie v Ružomberku považujem sezónu 2020/2021, keď som pravidelne hrával. Potom ale prišli aj zranenia. Podmienky v tamojšom klube sú veľmi dobré, preto došlo i k dohode o ďalšej spolupráci. Opäť si chcem vybojovať miesto v základnej zostave,“ uviedol pri tejto príležitosti 23–ročný stopér, ktorý s futbalom začínal v Bešeňovej, odkiaľ aj pochádza.

Ružomberčania v pondelok popoludní, už aj s Mrvom, nabrali autobusom smer maďarský Gyirmót, kde ich čaká herný kemp do soboty i s dvoma zápasmi. V utorok 17. januára o 13:30 hod nastúpia proti ZTE Zalaegerszeg a 21. januára o 13:30 hod proti tímu Haladás Szombathely.