Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

V AS Trenčín očakávajú ešte jeden odchod

Antonio Mance (AS Trenčín), archívna snímka. Foto: TASR

Podľa generálneho manažéra fortunaligového klubu Róberta Rybníčka sa schyľuje k predaju Antonia Manceho alebo Philipa Azanga.

Larnaka 31. augusta (TASR) - V AS Trenčín očakávajú po prestupe Jamesa Lawrencea do Anderlechtu Brusel do piatkového konca transferového obdobia odchod ešte jedného futbalistu. Generálny manažér fortunaligového klubu Róbert Rybníček to povedal po prehre v odvete play off Európskej ligy na pôde cyperského AEK Larnaka 0:3.

Podľa Rybníčka sa schyľuje k predaju Antonia Manceho alebo Philipa Azanga. Dvadsaťtriročný chorvátsky útočník i o dva roky mladší nigérijský krídelník nastúpili vo štvrtok v základnej zostave, v treťom predkole patrili k hlavným strojcom postupu cez holandský Feyenoord Rotterdam. Mance strelil štyri góly, Azango pridal jeden. "Uvidíme, čo z toho vzíde, ale s najväčšou pravdepodobnosťou odíde jeden z nich dvoch," uviedol Rybníček.

Dvadsaťšesťročný anglický stopér Lawrence zamieril do Belgicka v stredu: "Vyzerá to tak, že Jamie už odišiel, a ešte jeden pôjde s ním. Ostatní by mali zostať a tvoriť kostru kádra na najbližšiu jeseň."